Интересно и забавно

Световното Първенство По Футбол В Русия През Кучешкия Поглед

Всички сме добре запознати с интелектуалния капацитет на най-добрия приятел на човека – кучето. Доказано, е че кучетата притежават интелект сравним с този на едно двегодишно детенце, като четириногите ни приятели могат да запаметяват до 250 различни думи, а даже могат да решават прости математически задачи. Но това не са единствените неща, на които те са способни, като всички стопани на кучета сме ставали свидетели как нашия домашен любимец се захласва по телевизора.

Имайки предвид, че световното първенство по футбол, което ще се проведе в Русия е съвсем близо, то няма как да не си зададем въпроса – какви ли очаквания биха имали нашите любими животни относно Мондиал 2018. Това определено е сложен екзистенциален въпрос, но пък ние не се предаваме лесно и именно в следващите редове ще се опитаме да разгадаем какво ли може да очаква едно куче от предстоящото световно.

Първо е редно да отбележим, че това ще е първото първенство по футбол на Руска земя, като отбора на руснаците се класира директно за този Мондиал благодарение на своето домакинство. Общия брой на отборите, които ще вземат участие е 32-а, разделени в осем групи от по четири отбора, като само първите два отбора от всяка група ще излязат от групите след изиграването на всички мачове в груповата фаза.

Но вашето куче със сигурност знае това, затова нека преминем към по-същественото. Ако говорим за прогноза от домашния любимец за мачове от всички спортове, то четириногия ви другар вероятно ще предпочете най-лакомия букмейкър. Нека обаче погледнем към коефициентите за победител на това световно – Бразилия е с най-добър такъв (5.00), докато отбора на второ място, Германия, е с 5.50, а трети са испанците със 7.00.

Откъдето и да го погледнем, дори и един футболен запалянко с четири лапи ще съзре огромния потенциал на Селесао за спечелване на големия трофей. Бразилците вече има цели пет спечели световни първенства (повече от всеки друг отбор) и макар за последно да триумфираха през далечната 2002-ра година, то отбора воден от Тите със сигурност ще играя за спечелване на турнира от самото му начало.

Но от друга страна, плътно зад Бразилия се нарежда коравия тим на Германия с почти същия коефициент за краен успех. Вероятно вашия любим домашен любимец си спомня как на последното световно през 2014-та година, Маншафта буквално размаза бразилския тим на полуфиналите тогава с умопомрачителното 7:1. Още по-шокиращо и срамно обаче за бразилците, бе факта, че те бяха домакини на онзи Мондиал и играха пред своя публика.

В този ред на мисли, можем да предположим, че макар и повечето кучето, които са фенове на футбола биха заложили за успех на Селесао, то не малка част от тях вероятно ще подкрепят германците. Естествено не трябва да отписваме и отбори, като Испания и Франция, които по традиция са сред най-силните футболни тимове в света и винаги са се борели за нещо значимо на голямата сцена.

Е, каквито и пристрастия или очаквания да има вашия домашен любимец, няма как да не отбележим всеобщото приповдигнато настроение на футболната сцена предвид предстоящия Мондиал 2018. Ако мачовете от световно ще бъдат неизменна част от вашето ежедневия до финалния двубой в началото на месец Юли, то със сигурност не лишавайте вашето куче от възможността да се порадва на първокласен футбол и много емоции.Как да храним малко кученце

LED плафониери за магазини за домашни любимци

Здравата връзка между тенис играчите и техните домашни любимци

Резултати и печеливши числа за EuroMillions

7 известни футболисти, които са горди собственици на кучета

Реклама