Интересно и забавно

Гледа ли домашния ви любимец шампионска лига?

Домашните любимци винаги са едни от най – обичаните членове на семейството. Много проучвания доказват, че съвместното съжителство с четириного води до увеличаване продължителността на живота и цялостното здравословно състояние на собственика му. Дори домашният любимец, който живее на двора и изпълнява ролята на пазач има нужда от грижи и разбира се забавления. Едно от най – популярните такива са игрите с топка. А защо не пристрастите своят приятел към футбола?

Шампионска лига

Може би един от най – популярните турнири по футбол на клубно ниво в Европа, а и в света е именно този. Не случайно състезанието е наричано „Турнира на богатите“, защото във финалните фази обикновено участват най – силните отбори на континента с милионни селекции. Състезанието винаги е изпълнено с много емоции и напрежение, като не липсват и приятни изненади. Разбира се ако четириногият ви приятел е чувствителен към проявата на силни емоции и не би ги понесъл може да му ги спестите. Въпреки това има много примери за кучета актьори, които успешно се изявяват на терена.

Филми за кучета – футболисти


Source: Pixabay

Всъщност едно куче печели овациите с участието си в много реклами и телевизионни роли. Кучето се казва Soccer, което буквално означава футбол. Породата му е Джак Ръсел териер и живее цели 13 години.

Един от филмите, които вероятно няма човек, който да не е гледал е Soccer Dog: The Movie. Историята на куче, което обича да играе футбол и става част от отбора на своя стопанин. Множеството интересни изпитания и препятствия през които преминава четириногия любимец карат милиони фенове да му се радват. Симпатягата определено има много почитатели и безспорно е изключително сладък. Филмът има продължение, което се казва Soccer Dog: European Cup. Сюжетът на комедията е сходен с този на предишната част и неможе да впечатли особено с интрига, но пък чаровният герой отново е на линия.

Футбол и кучета

Много популярни футболисти, извън чисто спортните си изяви, често показват своите домашни любимци. И в повечето случаи те са именно кучета. Разбира се породите са изключително разнообразни, но пък често феновете се влияят от това и избират куче, което да бъде същото като на футболиста, когото харесват. Не всяко куче обича футбола –това е безспорно. Някои четириноги не са склонни да гонят топки и да тичат по тях, без значение от големината им. Ако домашният ви любимец не проявява подобен афинитет, не го насилвайте, може пък да обича да прави друго.

Заложете на Шампионска лига, но преди това проверете новините и попитайте своя домашен любимец за победителя – може да се окаже истинско съкровище в тази област.

http://cms.ics-digital.com/ckeditor_assets/pictures/10363/content_grass-3126528_1280.jpg
Source: Pixabay

Не е за пренебрегване фактът, че на всяко едно голямо първенство се появяват животни гадатели, които да предсказват победителите от двубоите. Разбира се един от най – точните гадатели завинаги ще остане прочутият октопод Паул, който живееше в зоопарка в Оберхаузен. Октоподът стана известен с изключително точните си прогнози за мачовете на Германия по време на Евро 2008 и Световното първенство през 2010г. Животното умира в зоопарка в Оберхаузен през есента на 2010г. и за сега е най – точният оракул на футболни срещи от животински вид.Как да храним малко кученце

LED плафониери за магазини за домашни любимци

Здравата връзка между тенис играчите и техните домашни любимци

Резултати и печеливши числа за EuroMillions

7 известни футболисти, които са горди собственици на кучета

Реклама