Директория

Развъдници

Немско овчарско куче "Alexander"
Развъдник за немско овчарско куче "Alexander"

Dog-Ejdan
Предлага продажба на чистокръвни кучета от различни породи.

Развъдник "Босилек"
Клубни ротвайлери с родословия от развъдник "Босилек". Развъдникът е създаден през 1988г. с внасянето в България на първите две кучета от тази порода от бившата Чехословакия. Освен по красота нашите любимци отговарят изцяло на съвременните изисквания за характер и поведение. Съчетават в себе си здрав тип нервна система, добри служебни и работни качества, с миролюбив характер са и безгранична привързаност към семейството и другите представители на животинския свят, което се доказва на изпитите! за социализация и развъдна годност. Заплождаме средно по една кучка в годината, като подбираме бъдещите стопани на нашите кученца. За повече информация - 028681983, 0899822682, 899822636

Мопс България
Фирма "Мопс България" разполага с най-големия лицензиран и регистриран развъдник за мопс в България. Той е разположен в екологично чист планински район на село Ездимирци, община Трън. Кучетата са отглеждани в модерно оборудвани помещения, предлагащи отлични условия за хранене, хигиена и комфорт. Развъдникът разполага с 12 декара затревен двор за разходка и игра.

Зоомагазини

Зоомагазин моя Зона
Храни, добавки, витамини за домашни любимци. Аксесоари, играчки и клетки.

Хотели за домашни любимци

Хотел за кучета и котки HAPPY
Хотел HAPPY в полите на Витоша предлага сигурно, уютно място с много грижи и внимание за вашия любимец.

Хотел за домашни любимци и училище за кучета "Босилек"
Хотел за домашни любимци. Обучение на кучета. Предлагаме високо квалифицирано обучение за вашите любимци:общо послушание,подготовка за изпити и състезания. Професионални съвети и практическа помощ при всякакви възникнали проблеми във връзка със съвместния живот и отглеждането на вашия любимец. Пансион в домашна обстановка или във волиера, по Ваше желание. За повече информация - 028681983, 0899822682, 0899822636

Аксесоари

Shopping.bg
Тук можете да купите дрехи и аксесоари за домашни любимци.

Ветеринари

Ветеринарна амбулатория - Св.Св.Дамян и Козма
В амбулаторията се извършват прегледи и лечение на домашни любимци. Рутинно се извършват ваксинации, профилактични прегледи, консултации, лечение на вътрешни, заразни, паразитни и кожни заболявания.

Сайтове за кучета

Mera Dog - пет звезди за четири лапи
Здравословни и пълноценни продукти за кучета. Храната с марка MeraDog означава първокласно качество. Висококачественото съдържание допринася за доброто здраве, жизнеността и отличната физическа форма на всяко куче.

Сайтове за котки

Котки - Сайт за моята котка
Любопитни статии за котки, обяви, форум, каталог, породи котки.

Други сайтове за домашни любимци

MyZOO
Място за игри на домашните любимци и техните стопани

Любимци.БГ
Всичко за домашните любимци и техните собственици

Domashnilubimci.com
Обяви за домашни любимци

Зоо свят
Всичко за животните

Услуги

Bulgarian Animal Transport
Сигурно и достъпно транспортиране на домашните ви любимци


loading...

Реклама