Интересно и забавно

Здравата връзка между тенис играчите и техните домашни любимци

Без значение дали колко сте известни , всеки човек има слабост към сладките пухкави приятели. Дори тенисистите се поддадоха на прелестите на тези животни и ги държат като домашни любимци. Редица известни тенисисти притежават домашен любимец; най-популярните са кучета, естествено, но има няколко котки и други животни.

Така че нека разгледаме уникалната връзка между играчите и техните домашни любимци.


Анди Мъри

Мъри притежава 2 териери, на име Ръсти и Маги Мей. Шотландецът е отдаден в грижите си към тях и обяснява произхода на имената им. Ръсти е кръстен на легендарния Ллейтън Хюит, който беше любимият играч на Мъри за всички времена. Маги Мей е кръстена на любимата едноименна песен на Анди от Род Стюарт.

Бонус факт: Маги Мей „пише“ статии за Tennis Space.

Анди Мъри

Източник: Facebook

Jumping in on The Great Guide Dogs Virtual Tea Party Guinness World Record attempt today... Rusty and I got the memo to...

Публикувахте от Andy Murray в Вторник, 21 април 2020 г.

Хуан Монако

Аржентинският играч има 2 немски овчарки, на име Пинча и Дюван. Дюван очевидно е по-палав от двамата, защото според разказите на Монако в Twitter, Дюван обича да се потопи в басейна на собственика си.

Това всъщност е доста главоболие за Хуан, защото Дюван се хвърля доста често и космите му запушва тръбите. Това извежда доста забавна история, в която Дюван всъщност се е изходил през един летен ден в басейн в близкия спа център, докато все още е имало туристи.

Венера и Серена Уилямс

Докато и двете сестри Уилямс са отдадени на своите кучета, по-възрастната сестра Венера отива още една крачка напред, като оставя нейния хаванез да тренира заедно с нея на сесии.

Новак Джокович

„Джокер“, както го наричат ​​, е гордият собственик на 2 пудели Пиер и Тесла. Кучетата са талисманите на Джокович той обезателно ще се сбогува с тях преди финала на Австралия Опън, където тенис залаганията са с кеофициент 2.10. Кучето му Пиер дори има свой собствен акаунт в Twitter и дори беше включен в списание Vogue. 7-годишният Пиер е описан като спокойно куче, 2-годишният Тесла е по-игрив и обича да се гушка.

Новак Джокович

Източник: Facebook

With legendary Martina and her cute dog Lulu 珞

Публикувахте от Novak Djokovic в Неделя, 17 март 2019 г.
Бонус факт: Пиер е не може да яде храна съдържащи глутен досущ като собственика си. Той дори има собствен паспорт с необходимите документи
Според Уилямс Харолд дори не харесва тениса, но печели или губи, той винаги остава щастлив да я види. Харолд наистина е доста разглезено куче, защото обича да го носят в дамската й чанта. Серена притежава Джак Ръсел, наречен Джаки.

Сантяго Хиралдо

Миел и Лимон
Колумбиецът притежава 2 колита, 4-годишната Миел и 6-годишната Лимон. Хиралдо казва, че всеки път, когато се прибере, те започват да скачат и да играят около него.

Той дори каза, че не е сигурен дали се радват да го видят или се страхуват от дългите разходки, които сега ги очакват. Сантяго разкри, че макар да изглеждат енергични, дългите разходки винаги изчерпват енергията им, така че те прекарват остатъка от деня, разхождайки се в къщата.

Мария Шарапова

Померанът Долче на Шарапова, чието име означава „сладко“ на италиански, е много глезен от тенисистката. Кучето на Шарапова Долче се смята за едно от най-известните домашни любимци на знаменитости, защото дори участва в нея в реклами за Canon. Долче е защитава ревностно територията си, Шарапова споделя, че с кучето й си приличат много.Как да храним малко кученце

LED плафониери за магазини за домашни любимци

Резултати и печеливши числа за EuroMillions

7 известни футболисти, които са горди собственици на кучета

Световното Първенство По Футбол В Русия През Кучешкия Поглед

Реклама