Интересно и забавно

Щурите звезди и техните домашни любимци

Голяма част от известните хора са известни със своята чудатост. Дали в стила на обличане, порядките си или пък дори в избора си на домашни любимци те дават насока на своите последователи във всяка една сфера. Още от ерата на Елвис Пресли и неговото кенгуру, звездите винаги са били привличани от екзотични, нетрадиционни животински видове, които трудно ще намерите в местния зоомагазин.

Ето няколко подходящи представителя на тази категория:

Никълъс Кейдж – чудатият актьор е същият и в живота извън екрана. Това може да се види в меко казаното странният му избор за домашни любимци. Кейдж първо взима у дома си октопод, от който бързо се отказва, след като осъзнава за щетите, които антисоциалното мекотело може да предизвика. Отървавайки се от не особено любвеобвилния си океански обитател, Кейдж решава да си избере нещо „по-така“ и си взима.. кралска кобра албинос, която идва с пакет от противоотровата, разбира се.

Марио Балотели – италианско-ганайският футболист е известен със своя ексцентризъм и талантът си да се забърква в скандали. Част от първото е и неговото малко прасенце на име Супер, което поради епидемията от свински грип не бе допуснато в Англия докато Марио играеше там. Балотели едва ли е имал същите проблеми в Италия, където се завърна наскоро, за да облече отново фланелката на местния Милан. Повече за него и малкия му приятел можете да прочетете в новия уебсайт на Betfair

Джордж Клуни – другата холувудска звезда, известен на българската аудитория със сериал „Спешно отделение“ още пази спомена от своят шопар Макс. Двамата са неразделни близо 18 години, преди връзката им да приключи със смъртта на Макс през 2006 година. Клуни е силни привързан към него и къде на шега, къде сериозно твърди, че това е най-сериозната му връзка до момента.

Майк Тайсън – боксьорът, който е сочен за един от най-големите за всички времена, таи любов към гълъби и бенгалски тигри за 300 000 долара. Любовта му към гълъбите обаче започва още докато той е дете, като според него това му помага да се успокоява. Вероятно Тайсън е забравил да се види с миролюбивите птици преди мача, в който отхапа ухото на своя съперник на ринга, Ивендър Холифийлд.

Рийз Уидърспуун – безспорната победителка в нашата класация е американската носителка на „Оскар“ от 2005 година, Рийз Уидърспуун. Лудата актриса обожава животните и разполага с цяла ферма у дома си – две прасета, три кози, двадесет пилета, три кучета и едно пони. А, почти забравихме Хонки и Тонки – двете магарета, които допълват феерията от животинки.Как да храним малко кученце

LED плафониери за магазини за домашни любимци

Здравата връзка между тенис играчите и техните домашни любимци

Резултати и печеливши числа за EuroMillions

7 известни футболисти, които са горди собственици на кучета

Реклама