Обяви - кучета (3785)

Категория: кучета
Порода: кученца померан
За връзка: gnszkkzwsk5@gmail.com

Очарователни чистокръвни кученца померан. Много сладко и нахално. В момента са на ваксини и са обезпаразитени няколко пъти. Много здрав. Лесни за разбиване и те вече са обучени в щайги. Страхотни кучета и компаньони. WhatsApp +237679671804


Категория: кучета
Порода: Кокери
За връзка: genoveva_v_ivanova@abv.bg

Кученца са на 2 месеца. Cockalier е очарователна и прекрасна дизайнерска порода кучета, която е смесица между Кокер Шпаньол и Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол. Тези кученца наследяват някои от най-добрите черти и от двамата си родители.


Категория: кучета
Порода: Немски шпиц
За връзка: tonyjeny_06@abv.bg

Родени са на 23.Март.2022г. На 2 месеца, с втора ваксина и обезпаразитени с паспорт. Хранят се самостоятелно с гранули. Имат хигиенни навици и са много забавни и умни. 2 женски и 1 мъжко. Страхонен подарък за всеки. Заповядайте! Няма да съжалявате.


Категория: кучета
Порода: Немски дог
За връзка: poli4ka1@abv.bg

Айра е чистокръвен Немски дог,родена е на 25.01.2022г. Има поставени всички ваксини до момента,обезпаразитена с паспорт. За повече информация се обадете на телефон 0878/ 892 935 Предлагаме транспорт!


Категория: кучета
За връзка: siuxi@abv.bg

Продавам мъжко хъски, чипирано, имунизирано, обезпаразитено, игриво, на 6 месеца


Категория: кучета
Порода: Голдън ретривър
За връзка: lm?lkova@abv.bg

НАМЕРЕНА- ЧЕРНА КРЪСТОСКА С ЛАБРАДОР -РЕТРИВЪР НА 2- 4 МЕСЕЦА. ЖЕНСКА. РАЙОН - ЦЕНТЪР , ЖЕНСКИ ПАЗАР .СОФИЯ. СЪС СИНЯ КАИШКА. МНОГО МИЛА!!!!! ЩЕ БЪДЕ ПРЕДАДЕНА ЕДИНСТВЕНО НА СОБСТВЕНИКА И.ДЪРЖИМ ДА БЪДЕ РАЗПОЗНАТ ОТ КУЧЕТО.


Категория: кучета
Порода: Хъски, но не чистокръвно
За връзка: emiliq0501@abv.bg

Подарява се СПЕШНО само за град Добрич Подарявам я Спешно понеже стопанката и (майка ми) почина онзи ден и тя остана самичка в апартамента. Женска е, кастрирана е и е много дрожелюбна. Моля да се обаждат само хора които ще се грижат за нея.


Категория: кучета
Порода: Алабай
За връзка: shofelinova@icloud.com

Азар е на 1 годинка.


Категория: кучета
Порода: pomeranian
За връзка: mariedarcio3@gmail.com

Чаена чаша Померански кученца за повторно настаняване Моите померански кученца са готови за тръгване, те са микро кученца, достатъчно добри за носене. Това са ветеринарно проверени кученца с отличен темперамент. Изпратете ми имейл или повече подробности п


Категория: кучета
За връзка: sisinka01@abv.bg

Продавам мъжки мини пинчери на 50 дни, ваксинирани и обезпаразитени. Цена 220 лева. Тел. за контакти - 0889259566.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 »


Реклама