Интересно и забавно

2011 е годината на заека

Според китайския лунен календар 2011 е годината на Заека.

В нощта на 13 срещу 14 февруари Китай отбелязва Празника на пролетта, който всъщност е Нова година според лунния календар. Това е най-любимият, почитаният и продължителен празник в страната. На тази дата през 2011 година ще започне годината на белия заек.

Годината на Заека носи чистота, доверие, справедливост и любов. Съгласно китайският календар тя започва на 3 февруари 2011 г. и завършва на 22 януари 2012 г. Според традициите цветът на годината е белият, космическият елемент е метал, а щастливото число е 2. Положителните качества на заека ще ви донесат много хубави емоции. Той е дружелюбен и лоялен към всички, които обича. Внимавайте да не сте неспокойни и страхливи, предаде БГНЕС.

Родените в годината на Заека са относително приятелски настроени хора, които ценят домашният уют и компанията на група от добри приятели. Те са добри учители, съветници и комуникатори, умеят да общуват добре в големи групи, но въпреки това се нуждаят от собствено пространство.

Годината на Заека традиционно се свързва с дома и семейството, артистичните прояви, дипломацията, както и запазването на мира. Затова 2011 г. вероятно ще бъде сравнително по-спокойна от 2010 г., както на световната сцена, така и в личен план. През тази година очаквайте по-добро настроение, нови запознанства и трайни приятелства и връзки. Тъй като Заекът е предан и романтичен, браковете, сключени през 2011 г. ще са особено хармонични. Настъпващата година е благоприятна за сключване на сделки, преговори и инвестиции, всяко вложение ще се възвърне с лихвите.


Как да храним малко кученце

LED плафониери за магазини за домашни любимци

Здравата връзка между тенис играчите и техните домашни любимци

Резултати и печеливши числа за EuroMillions

7 известни футболисти, които са горди собственици на кучета

Реклама